Ledigt kontor

Vi har just nu ett ledigt kontor för uthyrning. Tveka inte att kontakta Sossi Ghazarian Michailidou på 046-280 43 00 för mer information.

 

Postat som Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Ledigt kontor

Kometen finns på Facebook

Gilla gärna vår Facebook sida Företagshotellet Kometen

 

 

Postat som Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Kometen finns på Facebook

Sveriges snyggaste kontor

Nu är det dags att visa omvärlden hur stolta vi är över vårt nya företagshotell! Kometen är med i tävlingen Sveriges snyggaste kontor 2013. Hjälp oss att vinna – inte bara äran, utan även ett exklusivt konstverk till kontoret – genom att lägga din röst här. Dela gärna tävlingen till dina vänner på Facebook och uppmana alla du känner att rösta på oss. Nu håller vi tummarna!

Postat som Nyheter | Kommentarer inaktiverade för Sveriges snyggaste kontor

Inflyttning i sommarvärme

När de flesta av oss gick på sommarledighet var det full aktivitet på Kometen. De kommunala bolagen, Staffanstorps Energi AB, Staffanstorps Fibernät AB, Staffanstorps Kommunfastigheter AB och Staffanstorps Reningsverk AB, flyttade in i sina kontor på första våningen. Kaffemaskinen har redan blivit den gemensamma mötesplatsen.

Postat som Nyheter | Skriv en kommentar

Snart slår vi upp portarna!

Nu är det inte långt kvar. Målarfärgen har torkat, tekniken är på plats, kaffemaskinen är laddad. Det enda som fattas är människorna. Men snart kommer de – inom några dagar börjar de första flyttlassen gå hit. Först ut är de kommunala bolagen som ska husera på nedre våningen.

Postat som Nyheter | Skriv en kommentar

Intranätet är under utformning

Vi håller på och utvecklar ett intranät för alla hyresgäster på Kometen. Här kommer du att kunna boka möteslokaler, hitta adresser till lokala cateringfirmor, få teknisk support och mycket annat. Dessutom kommer det att finnas ett forum där man kan bjuda in till gemensamma träffar, skicka ut förfrågningar och lägga ut allmännyttig information. Intranätet kommer tas i drift i slutet av augusti/början av september.

Postat som Nyheter | Skriv en kommentar