Läget

Nära och lättillgängligt

Företagshotellet Kometen ligger i utkanten av centrala Staffanstorp, med ett mycket bra exponeringsläge endast en kort avstickare från huvudstråket Lund – Sturups flygplats. Platsen är lättillgänglig med tanke på trafikplats Länsväg 108/Riksväg 11, och mot bakgrund av detta särskilt attraktiv för företag med kunder i närområdet kring Staffanstorp, d v s Malmö, Lund, Svedala och Trelleborg. På området finns parkeringsmöjligheter utan extra avgift, vilket underlättar både för dig som väljer att pendla hit men också när du ska ta emot bilburna kunder och gäster.

Inom en radie av cirka en kilometer får du tillgång till de flesta faciliteter som Staffanstorp har att erbjuda, bland annat ett antal bättre restauranger som Gästis och Järnvägskrogen, ett antal matbutiker, flera gym och mycket annat. Som hyresgäst på Kometen har du fri tillgång till våra tio lånecyklar, med vilka du når Staffanstorps centrum på bara några minuter.

Kometen_textbild_8

Ett företagsvänligt klimat

Att företagshotellet Kometen byggs i just Staffanstorp är ingen tillfällighet. I kommunen finns ett ständigt växande antal mindre företag, vilket inte är så konstigt med tanke på att kommunen ligger på topp tre i Skåne i rankingen ”lokalt företagsklimat” som Svenskt Näringsliv tar fram varje år. På kort tid har Staffanstorp tagit sig upp till 7e plats nationellt i samma ranking, vilket dels beror på kommunala instansers bemötande av företagare, dels på etableringen av Business Port Staffanstorp. Det sistnämnda är ett näringslivsbolag som ägs av Staffanstorps kommun och företagarna i kommunen. Business Port hjälper både egenföretagare att dra igång sina verksamheter (med allt som behövs i form av kontakter och råd om alltifrån skatter och avgifter till utbildningar inom marknadsföring och skyltning) samt större företag att etablera sig i kommunen.

Business Port har sitt kontor på Kometen, vilket ger dig som hyresgäst en unik möjlighet till informella samtal över luncher och fikor men även möjlighet att boka in dig för längre rådgivningssamtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *